UU20151211
Xmas Music break - Sting - A Winter's Night Live

UU temaet Pausemusikk gir nå julekonserter i adventstiden. Utover å skape julestemning er hensikten at noen forhåpentlig støtter artistene ved å gå til konsertene og kjøper musikken.

Sting, alias Gordon Matthew Thomas Sumner, er en engelsk musikker, vokalist, sangskriver, multi-instrumentalist, skuespiller og filantropist. Han var vokalist og bassist for bandet Polise før sin egen solo karriere. Han og Police har tilsammen mottatt bl.a. 16 Grammy Awards, 3 Brit Awards, 1 Emmy, 3 Academy Award nominasjoner og Sting er kåret til en av de beste artister av VH1, Q magazine og Paste.

Sting har utviklet seg personlig den siste tiden, - uavhengig av bands gruppetenkning og platebransjens kommersialisering. Han behøver simpelthen ikke lave alt det man tror andre vil ha, men er i den heldige situasjon at han kan presentere sin kunst der han vil på sin måte. Denne ukes julekonsert har dermed mere et menneskelig aspekt, enn det religiøse. Tradisjonelt handler jo julen nettopp om mennesker med lys i mørket og varme i kulden. Faktisk er den nord-europeiske juletradisjon langt mere fundamental enn xmas.

Sting - A Winter's Night Live From Durham Cathedral 2009

https://youtu.be/Dl1FnmSGj1Q

Past blog Next blog

All blogs